Udover de månedlige klubmøder afholdes der løbende arrangementer såsom fototure eller portrætdage, og vi har de seneste år haft samarbejde med Mødrehjælpen i Hillerød om at levere børnefoto ved butikkens fødselsdage. 

Derudover har vi en blog og en facebookgruppe, hvor alle velkomne til at komme med indlæg, stille spørgsmål, eller tage initiativ til arrangementer.

Facebookgruppen er pt. lukket, så kun gruppemedlemmer kan se indlæg. Alle med interesse for foto har mulighed for at deltage i gruppen, og der screenes for spammere og lignende inden anmodninger accepteres.

Vi ser gerne, at alle fotoklubbens medlemmer kommer med input både ved arrangementer og på de digitale platforme, og vi vil gerne have, at alle deler deres passion for foto. Samtidig er det vigtigt at huske, at ikke alle holder af at være en del af de sociale medier. Hvis der postes billeder fra klubarrangementer, hvor andre medlemmer indgår i motivet, er det derfor en god ide at sikre sig, at de er indforstået med dette. Er du i tvivl, så spørg hellere en gang for meget. 

Af samme grund findes der ikke offentlige medlemslister på denne side, og i nogle tilfælde vil exif data være fjernet fra billeder. Vi har alle forskellig tilgang til sikkerhed og privatliv, og det vil vi gerne sikre, at der er plads til dette.

Vil du gerne vide mere om os, er du derfor nødt til at tage en tur omkring et af vores klubmøder eller fotoarrangementer
- vi glæder os rigtig meget til at møde dig!

Frivilligcenter_18.jpg

Førstkommende arrangement

06
mar
Frivilligcentret
Dato 6. marts 2018, 19:00

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com